Wandelliefhebbers kunnen op 27 februari op pad met IVN Geldrop. De route voert door het natuurgebied Keelven. Start is om 13.30 uur vanaf natuurpoort Vennenhorst, Bosrandweg, Someren. Carpoolers vertrekken om 12.45 uur vanaf de P-plaats van Kasteel Geldrop, aan de Helze. Deelname is gratis.

Voor verdere inlichtingen kunt u bellen naar Lucy van den Berg, tel. 040 2857086, of Mariet Vissers, 2856622. IVN Geldrop is ook internet en facebook.

Iedere laatste dinsdag van de maand neemt IVN Geldrop natuurliefhebbers mee op een landschapswandeling in de regio, met speciale aandacht voor de landschappelijke kenmerken en waarden van het onderhavige gebied. Op dinsdag 27 februari wandelt IVN in het landschappelijk gevarieerde gebied Keelven, dat tot de Somerense Heide behoort. De afwisseling van bossen, heide en plassen, alsook grote grazers maken het Keelven aantrekkelijk. Onderweg vertellen de natuurgidsen enkele keren interessante wetenswaardigheden. Halverwege is een pauze in de natuur.

Waterdicht schoeisel is aanbevolen want delen van het gebied kunnen nat zijn. Bij regen gaat de wandeling (zonder honden) in principe gewoon door, of het moet erg slecht weer worden.