Op zondagmiddag 25 maart zingt en speelt de “Nuenense Geldroppenaar” Ad Verhappen in de Trouwzaal van Kasteel Geldrop. Het concert begint om 14.30 uur, entree gratis, vrijwillige bijdrage welkom. Reserveren is niet nodig maar er zijn maar 70 plaatsen beschikbaar. De zaal is open om 14.00 uur.

U bent van harte welkom op 25 maart als Ad er een klein feestje van gaat maken. Het concert duurt ongeveer een uur en er is geen pauze. Na het optreden kunt u een kopje koffie drinken bij de Kasteelhoeve of het kasteel bezoeken met expositie en Oudheidkamer (tot 17.00 uur).

Ad is operettezanger en pianist en heeft op zeer veel plaatsen in Nederland en daarbuiten opgetreden. Ooit zong hij bij de Zonnekanters maar nu doet hij wat rustiger aan. Regelmatig verzorgt hij concerten voor de bewoners van Archipel, waar hij zelf ook veel voldoening uit haalt. Ad heeft zelf een gedicht geschreven dat over “ouder worden” gaat. Ook zingt hij eigen composities over bijvoorbeeld “Ons mooie Dorp”.

Niet alleen kan Ad goed zingen; hij is een ras-entertainer. Zijn warme baritonstem wisselt hij af met een luide spreekstem waarmee hij grappige anekdotes en leuke verhaaltjes vertelt. Een microfoon heeft hij dus niet nodig.

Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes zoals “Ik hou van Holland” en “Aan het strand stil en verlaten”. Maar ook “La Spagniola” en “Auf Wiedersehen” kunnen op de lijst staan. Je weet het nooit bij Ad, geen concert is hetzelfde.