Après Ski

Kom naar het Après Ski feest in De Dreef! Doe mee met het feest en laat je onderdompelen in carnavaleske wintersfeer. Met spellen, feest, polonaise, après ski hits en carnavalskrakers. Kom naar De Dreef en stap in de wondere winterwereld. We zien jullie allemaal graag in Après Ski.

Feestpaleis De Dreef om er samen een fantastische carnaval van te maken! De vrijwilligers van De Dreef hebben weer een geweldig carnavalsprogramma gemaakt.
Jong en oud: kom bij en met ons carnaval vieren. Welkom!

PROGRAMMA

Vrijdagavond 17 februari vanaf 18.30 uur prinsenbal JCV De Dreevers
Op het jeugdprinsenbal nemen we afscheid van Prinses Chedella dun Urste en adjudant Jovani. Aansluitend wordt een nieuwe jeugdprins(es) en adjudant(e) geïnstalleerd en worden de leden van de Raad van 11 van onze eigen jeugdcarnavalsvereniging JCV De Dreevers worden geïnstalleerd. Iedereen is welkom in De Dreef om te zien we de nieuwe hoogheid is van JCV De Dreevers en flink feest te vieren.

Entree is gratis.

Zaterdag 18 februari Prinswisseling C.V. De Doorzetters
De Dreef is al jarenlang de residentie van carnavalsvereniging De Doorzetters. Op zaterdag 18 februari is het prinsenbal van C.V. De Doorzetters. Dan wordt bekend wie hun nieuwe prins of prinses is. Zorg dat je erbij bent! Het begint om 19.30 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open en de toegang is gratis!

Vrijdagavond 24 februari 18.30 – 20.30 uur Boerenbruiloft
Boerenbruiloft in de Dreef! Voor kinderen vanaf groep 3 tot en met 12 jaar. Twee kinderen worden op deze avond in de onecht verbonden. Alle boertjes en boerinnetjes die een boerenbruiloft feestje willen vieren met nieuwerwetse muziek zijn van harte welkom. De entree is gratis.

Zaterdagmiddag 25 februari 14.11 uur Openingsbal
Natuurlijk is De Dreef ook dit jaar present tijdens de grote Lappegatse carnavalsoptocht in het centrum van Geldrop. We laten zien dat De Dreef dit jaar met carnaval helemaal in Après Ski sfeer is. Na de optocht trappen we af met het Openingsbal in De Dreef waarbij onze eigen jeugdcarnavalsvereniging JVC de Dreevers hun opwachting zullen maken. Zodra de uitslag van de optocht bekend is zal deze ook in De Dreef bekend gemaakt worden.

Sluiting om 19.30 uur.

Zaterdagavond 25 februari Rock en Roll Swingparty
Vanavond geen carnaval, maar volop swingen met live muziek van The Rocking Navigators, die garant staan voor een spetterende dansavond. Rock en Roll is swingen op muziek die je terugvoert naar de roaring fifties. De Rock en Roll Swingparty staat onder leiding van Liesbeth en Jacky Plantaz. Entree aan de zaal € 8,50, in de voorverkoop € 6,50.

Zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur.
Inschrijven en informatie jacky@theacesofswing.nl of 06 51586027

Zondagmorgen 26 februari 11.11 uur. Lappegats Carnavalsontbijt
Toegang uitsluitend met ontbijtkaart.

Traditiegetrouw organiseert De Dreef in samenwerking met het Stadprinscomité het Lappegatse Carnavalsontbijt voor de ‘vroege vogels’. Alle Geldropse carnavalsvierders zijn welkom. Natuurlijk zullen ook prins(es), adjudant(e) en Raad van 11 van JVC de Dreevers hun opwachting maken.

Vergeet niet tijdig kaarten te kopen aan de bar van De Dreef . De kaarten voor het ontbijt kosten € 7,77 per stuk en zijn verkrijgbaar tot en met woensdag 22 februari aan de bar in De Dreef.

Zondagmiddag 26 februari 14.00 uur Kinderspelen
Spellenmiddag in het Après Ski feestpaleis. Met spelletjes voor jong en oud.

Een middag vol hossen en dansen en kinderspelen. Zoals jullie van ons gewend zijn is er voor ieder kind een versnapering en wat te drinken. Spelkaarten worden bij binnenkomst uitgedeeld. De vrijwilligers van De Dreef staan klaar om de kinderen een fantastische middag te bezorgen.

Deelname is gratis.

Vanaf 16.00 uur gaat het dak er af en gaan we met zijn allen dansen en feesten. Onze VJ draait leuke dansfilmpjes.

Maandagmiddag 27 februari 14.00 uur Karaoke middag en spellen
Maandag ben je weer welkom in De Dreef en dan gaan we uit volle borst zingen. Om 14.00 uur begint de Karaoke middag. Iedereen mag meedoen! Tijdens deze middag zijn er ook nog spellen. Volop vertier en plezier dus!

Maandagavond 27 februari 18.30 uur De Doorzetters
Vanavond is De Dreef het middelpunt van de carnavalsactiviteiten in Lappegat. Tijdens de avond van De doorzetters verwelkomen we alle Geldropse carnavalsverenigingen. De Doorzetters weten wat echt carnaval vieren is en maken er ieder jaar een groot feest van. Een avond vol hossen, dansen en springen die niemand wil missen!

Dinsdag 28 februari Afsluitingsmiddag
Op de laatste middag van carnaval 2017 gaan we eerst Après Skiën bij de jeugdoptocht in Zesgehuchten. Natuurlijk is iedereen ook welkom in ons eigen Après Skipaleis De Dreef.

Rond 15.30 uur is de scheiding van ons boerenbruidspaar.

Dinsdagavond 28 februari
Rond 20.00 uur sluiting van carnaval 2017 in De Dreef.

De Dreef is tijdens carnaval de officiële residentie van carnavalsvereniging
De Doorzetters en JCV de Dreevers.

VOEL JE WELKOM IN DE DREEF
Voel je welkom in De Dreef! Tijdens carnaval, maar ook op alle andere dagen van het jaar. Er is bijna elke dag wel iets te doen. Van het koffie-uurtje tot kienen voor boodschappen. Van jeugddisco tot countryavonden. Van lezingen tot darten. Van koersbal tot themamarkt.

De activiteiten worden gepubliceerd in de regionale media, via www.wijkbladcoevering.nl en www.wijkcentrumdedreef.nl

Uiteraard zijn we ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/wijkcentrumdedreef