Carnaval “Dance Battle” in Wijkcentrum De Dreef

.

Tijdens carnaval 2018 kun je weer genieten van een afwisselend programma in Wijkcentrum De Dreef. De Dreef is de residentie van JCV (Jeugd Carnavalsvereniging) De Dreevers en van de Doorzetters.

Programma

Vrijdagavond 2 februari vanaf 18:30 uur: Prinsenbal
Prinses Daantje d’n urste gaat vanavond aftreden. Wie de nieuwe prins of prinses van JVC de Dreevers gaat worden weet nog niemand. Wethouder Miranda Verdouw komt de nieuwe prins/prinses inhuldigen. Verschillende carnavalsverenigingen komen een bezoekje aan de Dreef brengen. En dat betekent feest tot in de wat latere uurtjes.

Vrijdagavond 9 februari 18.30 – 20.30 uur: Carnavalsdisco
Heerlijk disco carnaval voor de jeugd.

Zaterdag 10 februari van 14.11 uur: Lappegatse optocht
Wijkcentrum De Dreef doet ook dit jaar weer mee aan de Lappegatse optocht met een wagen en een loopgroep. Na afloop van de optocht is iedereen rond 16.00 uur van harte welkom voor de officiële intocht van de nieuwe prins/prinses en de raad van 11 van JVC De Dreevers.

Zaterdagavond 10 februari 20.00 – 24.00 uur: The Wieners
Een rock around the Fox Swingparty met The Wieners. Met ruim 100 shows per jaar, is The Wieners de meest optredende rock’n'roll-band van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. De entree is €9,50 euro. Mis het niet.

Zondag 11 februari 11.11 uur: Carnavalsontbijt
Traditiegetrouw organiseert De Dreef in samenwerking met het Stadprinscomité het Lappegatse Carnavalsontbijt voor de ‘vroege vogels’. Alle Geldropse carnavalsvierders zijn welkom. Natuurlijk zullen ook prins(es), adjudant(e) en Raad van 11 van JVC de Dreevers hun opwachting maken.
Vergeet niet tijdig kaarten te kopen aan de bar van De Dreef. De kaarten voor het ontbijt kosten €6,66 per stuk en zijn verkrijgbaar tot en met woensdag 7 februari aan de bar in De Dreef.

Zondagmiddag 11 februari vanaf 14.00 uur: Dance Battle
Iedereen mag zich inschrijven voor een heuse Dance Battle. Laat maar eens zien hoe goed jij kunt dansen. Inschrijven kan op de middag zelf tussen 13.30 en 14.00 uur. Per leeftijdsgroep zijn er prijzen.

Maandagmiddag 12 februari vanaf 14.00 uur: Bonte Middag
Heerlijk ongestoord carnaval vieren voor de jeugd, en natuurlijk ook voor de ouders.

Maandagavond 12 februari 18.30 uur: De Doorzetters
Vanavond is De Dreef het middelpunt van de carnavalsactiviteiten in Lappegat. Tijdens de avond van De doorzetters verwelkomen we alle Geldropse carnavalsverenigingen. De Doorzetters weten wat echt carnaval vieren is en maken er ieder jaar een groot feest van. Een avond vol hossen, dansen en springen die niemand wil missen!

Dinsdagmiddag 13 februari vanaf 14.00 uur: Bingo
Bingomiddag voor jeugd en volwassenen met leuke prijzen. De bingo wordt afgewisseld met een spannende quiz.

Rond 20.00 wordt Carnaval 2018 afgesloten.